Selectează o Pagină

Arcoglass

International

În câteva cuvinte...

International Arcoglass este o companie de distribuție din Bucuresti, cu o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro anual. Suntem furnizor pentru articole de uz casnic și textile pentru METRO România, METRO Moldova, Auchan, Carrefour, Cora, Selgros, Real, Hornbach, Bricostore. Echipa noastră este tânără și dinamică, cu un numar de peste 20 de angajați. Sistemul integrat de management al produselor și contabilitate, capacitățile de promovare a produselor, o infrastructura logistica avansată pentru distribuția cu amănuntul sunt avantajele care ne recomandă în mediul comercial din România. Avem, de asemenea, o foarte bună colaborare cu lanțurile de retail din România și o dinamică rapidă a vânzărilor.

Domenii de activitate principale

Produse de curățare (York – Polonia).
Articole de volum mare – uscătoare și mese de călcat, articole de uz casnic din plastic (furnizori din Bulgaria și Turcia).
Elemente profesionale din material plastic (Araven – Spania).
Covorașe intrare -(Belgia).
Diverse articole de uz casnic din România.
Veselă și articole din sticlă (Arc International – Franța).
Îmbrăcăminte de marcă.

Domenii noi: candele și lumânări

Avem deja experiența pe piața de candele și lumănări din România și suntem concentrați în distribuția modernă a acesorproduse. Gama comercializată este extrem de variată și acoperă necesitățile de moment ale pieței. Am avut o dinamica pozitivă a vânzărilor în numai șase luni de la începerea activității. S-a menținut constant un trend ascendent al vânzărilor și s-a diversificat gama de produse comercializată . Reprezentăm branduri europene de top: Bolsius – Olanda, Bispol – Polonia.

Dezvoltare

Suntem în curs de expansiune în cadrul retailerilor cu sortiment de uz casnic (Auchan, Cora, Billa, Kaufland). Se va mări prezența la raft pentru clienții tradiționali – Real, Metro, Selgros. De asemenea, suntem în curs de implementare a unui proiect de producere și comercializare de bureți de vase si lavete. O mai bună colaborare cu partenerii noștri este o permanentă prioritate pentru firma noastră.

Abonați-vă la Newsletter.

Introduceți adresa de e-mail pentru cele mai noi știri și oferte